VOOR HET ZELFDE GELD: NOODZAKELIJKE MEERWAARDE

Witte muren langdurig beschermen tegen lelijke groene aanslag van algen en mossen? Dan is de Inducoat ALGAE een bewezen oplossing. Naast het feit dat deze buitenmuurverf in de basis van een hoge kwaliteit is – duurzaam, ecologisch – beschikt deze ook over een algwerende formule. Simpel gezegd: uw witte muren, blijven langdurig wit. Als je toch gaat schilderen, doe het dan direct algwerend.

Attentie! Wilt u liever een transparante bescherming van uw object? Kijkt u dan eens op www.HorsemenCare.com

Vraag de brochure
  • Verlaging van de onderhoudskosten
  • Verlenging van de levensduur
  • Vriendelijker voor mens en milieu
Algen2-inducoat-regenpijp
Algen-inducoat-muur
algen-aanslag

ONZE ALGENWERENDE PRODUCTEN

Witte muur? Wit huis? En na een paar jaar vieze groene aanslag? Wist u dat met de Inducoat Algae de hoogaardige muurverf langdurig beschermd is tegen algaanslag? De investeringsbeslissing om een nieuwe buitenmuurcoating toe te passen is vaak gericht op de korte termijn, maar voor hetzelfde geld is er een ingebouwde algwering mogelijk. Dus en een mooi wit huis en algwerende bescherming voor een gelijk budget. Dat levert op de lange termijn winst op – en houdt uw pand langer mooi

Inducoat Algae (toelatingnummer 14 257N) is een watergedragen hoogwaardige buitenmuurrverf, die specifiek geformuleerd is om lange tijd algen te weren. De toepassing is gelijk aan een reguliere hoogwaardige buitenmuurverf. De geadviseerde voorbehandeling is gericht op het doden en verwijderen van de algen en mossen. Hiervoor is de Inducoat Cleaner een uitstekend product (toelatingsnummer 12 981N).

Download Product Data Sheets
Download Product Safety Sheets

CONTACT

Inducoat levert in principe uitsluitend via geselecteerde groothandels Zie pagina ‘Waar te koop’

In toenemende mate bieden deze groothandels ook een Internetwinkel. Zie bijvoorbeeld www.InducoatShop.nl

Voor journalisten en nieuwsredacties staat ons PR bureau klaar. Zie pagina ‘In de pers’

Technische ondersteuning nodig? Via het antwoordformulier kunt u rechtstreeks uw vragen stellen bij onze technisch specialisten.

Inducoat is alle werkdagen geopend van 08:30 – 17:00 – buiten kantooruren kunt u contact opnemen via info@inducoat.com.

MAIL