Schimmelwerende coating die écht werkt tegen Candida Auris

Wil jij alles leren over de Candida Auris en hoe schimmelwerende coating een onderdeel kan zijn van de oplossing? Vraag dan onze kennissessie aan.

Wij willen jou helpen om bij te dragen aan de bestrijding van een schimmeluitbraak. Kies nu voor expertise. 

Of plan meteen een afspraak

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Hoe gevaarlijk is de Candida Auris schimmel?

Candida Auris, een toenemend gevaar voor zieken- en verzorgingshuizen, vereist dringende actie. Wereldwijd grijpt deze schimmel om zich heen, met alarmerende uitbraken in verschillende landen. In Nederland is de dreiging nog niet wijdverspreid, maar met de opkomst van deze gevaarlijke schimmel is nu het moment om in actie te komen. Niet alleen is de schimmel Resistent tegen veel schimmeldodende middelen, en heeft potentieel dodelijke gevolgen voor kwetsbare patiënten. 

Om de verspreiding van Candida Auris te beheersen, moeten instellingen beschikken over effectieve maatregelen, waaronder schimmelwerende verf met toelatingsnummer die wel in staat is om deze gevaarlijke schimmel te bestrijden. Bij NOs nieuws is te lezen hoe er in Nederland honderden patiënten in het ziekenhuis liggen met een schimmelinfectie. De meesten van deze patiënten komen daar voor andere klachten en lopen in het ziekenhuis de schimmelinfectie op. Voor 35 tot 40 procent heeft dat zelfs fatale gevolgen. Het voorkomen hiervan is dus cruciaal. 

Als ziekenhuizen en verzorgingshuizen moet je proactief zijn in het beschermen van patiënten en bewoners. Door de inzet van geavanceerde schimmelwerende oplossingen kunnen we de verspreiding van Candida Auris tegengaan en een veilige omgeving creëren voor iedereen die afhankelijk is van deze zorg.

Laten we leren van de ervaringen in andere landen en voorop blijven lopen in het bestrijden van deze dreiging. Het is van vitaal belang dat we ons bewust zijn van de risico’s van Candida auris en de juiste stappen ondernemen om onze faciliteiten te beschermen tegen deze ernstige infectie. 

Kies daarom nu voor schimmelwering die écht werkt. Vraag de brochure aan of test het zelf met onze testkit. 

Schimmelwering die bewezen werkt

In Nederland is Inducoat Fungi de enige schimmelwerende coating met een toelatingsnummer. Dit geeft zekerheid. Voor zieken- en verzorgingshuizen is het belangrijk om een langdurige oplossing te hebben. Ons advies is daarom altijd: kies voor coating met een toelatingsnummer.

Een toelatingsnummer van het College toelatingen Gewasbescherming en Biociden (CTGB)) zegt het volgende: dit product is effectief en veilig voor mens en milieu.

De producten die jou gaan helpen

1. Laat de cleaner zijn werk doen

Vul de Flacon af met kraanwater ,spray het hele plafond en alle wanden in met de Inducoat Cleaner.

Raadpleeg voor gebruik altijd het productinformatieblad en veiligheidsinformatieblad.

2. Hele schimmelzone aanpak

Het aanbrengen van de coating zelf.

Alles weten over onze schimmelproducten?

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief van Inducoat!

En ontvang tweemaandelijks tips en informatie over schimmel, algen en bacteriewering.

* indicates required

Bevestig dat u mails wilt ontvangen