TECHNISCHE ONDERSTEUNING

De op deze website vermelde gegevens zijn algemeen adviserende aanwijzingen, beschrijvingen van onze producten en informatie voor de gebruikers over de verwerking en toepassing, welke wij geven op grond van onze research en praktische ervaringen. Door de veelzijdigheid en verscheidenheid van de verschillende arbeidsomstandigheden en de toegepaste materialen kunnen wij op deze site niet alle bijzonderheden behandelen. Wij adviseren gebruikers in voorkomende gevallen Technical Support te raadplegen.

De technische informatiebladen zijn met de laatste ons bekende gegevens tot stand gekomen. Wijzigingen voorbehouden.

Download product informatie bladen

PRODUCTADVIES

Attentie!

Inducoat adviseert altijd een goede voorbehandeling, veelal met InduFIX en/of Inducoat Cleaner. Aansluitend dient de coating op reguliere wijze schoon gehouden te worden – bijv. van modder, vet, etc. Kies in voorkomende gevallen voor BactiClean.

Inducoat wordt gespecificeerd door toonaangevende architecten. Onze afdeling bestekservice biedt besteksteksten in het STABU formaat.

Checklist Overige Toepassingen

Infectieziekten worden veroorzaakt door bacteriƫn, virussen en schimmels. Het is een wettelijke en morele uitdaging om het risico op overdracht van deze ziekteverwekkers zo klein mogelijk te laten zijn. Daarom moeten medewerkers van bijvoorbeeld zorginstellingen, bordelen, openbare gebouwen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, scholen, keukens tattoo- en piercingshops, ziekenhuizen er alles aan doen om besmettingen en infecties tegen te gaan. Inducoat is daarin een verantwoorde keuze.

Het is belangrijk daarbij het totaal van maatregelen te beoordelen. Nuttig hierbij is om alle aanwezige oppervlakken te checken op de gebruikte oplossingen en deze te vergelijken met het Inducoat alternatief. . Dit geldt ook voor tijdelijke ruimten (zoals bij scholen en poliklinieken)! Onderstaande checklist helpt bij deze inventarisatie.

CONTACT

Inducoat levert in principe uitsluitend via geselecteerde groothandels Zie pagina ‘Waar te koop’

In toenemende mate bieden deze groothandels ook een Internetwinkel. Zie bijvoorbeeld www.InducoatShop.nl

Voor journalisten en nieuwsredacties staat ons PR bureau klaar. Zie pagina ‘In de pers’

Technische ondersteuning nodig? Via het antwoordformulier kunt u rechtstreeks uw vragen stellen bij onze technisch specialisten.

Inducoat is alle werkdagen geopend van 08:30 – 17:00 – buiten kantooruren kunt u contact opnemen via info@inducoat.com.

MAIL