Inducoat is in Nederland op meer dan 60 locaties bij de professionele onafhankelijke verfgroothandel leverbaar. Tevens kunt u een aantal producten via www.InducoatShop.nl bestellen. Inducoat streeft naar persoonlijk advies aan opdrachtgevers. Daartoe staan onze adviseurs in Nederland voor u klaar. Inducoat is gevestigd te Amersfoort, en heeft vertegenwoordigingen in diverse Europese, Arabische en Aziatische landen. Inducoat levert uitsluitend via geselecteerde professionele groothandels – geen levering aan particulieren.

Inducoat biedt een interessante keuze tussen coatings met een officiele toelating (coatings met een claim) en coatings die vanuit hun coatingskwaliteit passen binnen een strikt hygieneprotocol (dus nadrukkelijk geen claim, maar wel goede kwalliteit). In hun samenhang kan de hygiene van een omgeving naar een hoger niveau getrokken

Tevens is het van belang om u niet te beperken tot de coating alleen – het is belangrijk om de reguliere vervuiling schoon te blijven maken. Wel kan ook dit effectiever, door de schoonmaakproducten van Inducoat.

  • Uw probleem? Schimmel. Onze oplossing: Inducoat Fungi
  • Uw probleem? Bacterien. Onze oplossing: Inducoat Bacteria
  • Uw probleem? Algen. Onze oplossing: Inducoat Algae

Vraag onze commercieel-technische adviseurs voor uitleg van deze systemen: (033) 456 23 94 of info@inducoat.com

Assortiment

Inducoat BV levert een compleet concept voor gezondheid en hygiene. Van voorbehandeling tot en met dagelijks onderhoud. In dat kader biedt Inducoat een interessante keuze tussen coatings met een officiele toelating (coatings met een claim) en coatings die vanuit hun coatingskwaliteit passen binnen een strikt hygieneprotocol (dus nadrukkelijk geen claim, maar wel goede kwalliteit). Van alle producten zijn Product Informatie Bladen beschikbaar.

Hygienische wandafwerking? Algen. Schimmels. Bacteriën. Inducoat: Assortimentsoverzicht
Productwijzigingen en uitbreidingen voorbehouden. De komende maanden volgen nieuwe producten en keuzemogelijkheden.

CONTACT

Inducoat levert in principe uitsluitend via geselecteerde groothandels Zie pagina ‘Waar te koop’

In toenemende mate bieden deze groothandels ook een Internetwinkel. Zie bijvoorbeeld www.InducoatShop.nl

Voor journalisten en nieuwsredacties staat ons PR bureau klaar. Zie pagina ‘In de pers’

Technische ondersteuning nodig? Via het antwoordformulier kunt u rechtstreeks uw vragen stellen bij onze technisch specialisten.

Inducoat is alle werkdagen geopend van 08:30 – 17:00 – buiten kantooruren kunt u contact opnemen via info@inducoat.com.

MAIL