ONS TEAM

Inducoat is ontstaan vanuit de internationaal vermaarde coatingstechnoloog Ronald Frankhuizen (1945-2018) – die sinds tientallen jaren aan de wereldtop van de coatings werkte. Hij zag al in vroeg stadium dat “mess with the mix” onvoldoende was om coatings tot top-prestaties te brengen. Ook was hij al sinds de jaren zeventig actief op het gebied van hygiëne coatings. Dit specialisme boeide hem en net na het millennium nam juist dit specialisme een enorme vlucht. Immers, de combinatie van eenvoudig schilderwerk en hoogwaardige anti-microbiële toegevoegde waarde is praktisch, logisch en vooral: relevant. Ronald was tot 2015 actief betrokken bij Inducoat en heeft zo een gedegen basis kunnen leggen aan ons bedrijf. Na zijn overlijden in 2018 heeft dit familiebedrijf met extra kracht doorgebouwd op zijn stevige fundament.

Vandaag is het team van Inducoat behoorlijk gegroeid, waarbij getracht wordt om op een moderne manier (agile, zelfsturend, onafhankelijk) succes te boeken.

Op vier Europese productielocaties worden de producten op exclusieve basis geproduceerd voor Inducoat. In het team van Inducoat zitten micro-biologen, chemisch-technologen en praktische coatings-experts, die dagelijks werken aan het product portfolio en aan de klantenservice.

Commercieel-technische binnendienst

Inducoat probeert steeds in te spelen op de wens van haar klanten; deze geven aan om behoefte te hebben aan snelle, gedegen, telefonische en on-line ondersteuning. Dus waar wij vroeger ouderwetse vertegenwoordigers “op de baan” hadden, staat nu ons team onder leiding van de heer Donald van Nielen in Amersfoort klaar. Natuurlijk beschikken wij nog steeds over lokale experts, die over vele jaren met onze systemen werken en opdrachtgevers perfect van advies kunnen voorzien. Een unieke combinatie dus, tussen afstand en lokaal.

Telefoon:
(033) 456 23 94
E-mail:
info@inducoat.com

Management Team

Inducoat B.V. is een echt familiebedrijf – onderdeel van de familie Frankhuizen. Ook wil Inducoat B.V. zo min mogelijk hiërarchie – er is dan ook min mogelijk traditioneel management. mr Mike Frankhuizen voert op dit moment de algemene directie. Samen met ir Mike Klinkenberg (chemisch-technoloog) en Marc Hagen (financieel expert) zorgt Mike voor team Inducoat. Dit ervaren team heeft een bewezen track-record waardoor serieuze klanten een vertrouwde basis aantreffen op het kantoor te Amersfoort.

Logistiek-administratieve service-afdeling

Inducoat produceert op vier internationale locaties voor meer dan 20 landen. De meeste producten worden vanuit ons centrale warehouse geleverd; maar zeker ingeval van speciale projecten komt het regelmatig voor dat wij direct uit de productielocatie leveren. Centraal aanspreekpunt voor leveringen en administratieve zaken is al sinds 2009 in handen van Marlies de Jonge. Zij staat voor u klaar.

Telefoon:
(033) 456 23 94
E-mail:
info@inducoat.com

Raad van Advies

Prof.dr. Joost Gribnau, lid

Drs. Edwin Witjens, voorzitter

ir. Bernard de Groot, lid

CONTACT

Inducoat levert in principe uitsluitend via geselecteerde groothandels Zie pagina ‘Waar te koop’

In toenemende mate bieden deze groothandels ook een Internetwinkel. Zie bijvoorbeeld www.InducoatShop.nl

Voor journalisten en nieuwsredacties staat ons PR bureau klaar. Zie pagina ‘In de pers’

Technische ondersteuning nodig? Via het antwoordformulier kunt u rechtstreeks uw vragen stellen bij onze technisch specialisten.

Inducoat is alle werkdagen geopend van 08:30 – 17:00 – buiten kantooruren kunt u contact opnemen via info@inducoat.com.

MAIL