Home / Missie

Missie Inducoat

De missie van Inducoat is om innovatieve en effectieve oplossingen te bieden op het gebied van oppervlaktehygiƫne en antimicrobiƫle bescherming. Wij streven ernaar om producten te ontwikkelen die bijdragen aan een schonere en veiligere omgeving, zowel in de industrie als in het dagelijks leven.

Inducoat streeft ernaar om coatings te leveren die de groei en verspreiding van micro-organismen, zoals bacteriƫn en schimmels, remmen. Deze coatings worden toegepast op verschillende oppervlakken, waaronder in de voedingsmiddelenindustrie, de gezondheidszorg, openbare ruimtes en huishoudelijke omgevingen.

Door het verminderen van de aanwezigheid van schadelijke micro-organismen op oppervlakken dragen de producten van Inducoat bij aan het bevorderen van hygiƫne, het verminderen van de verspreiding van infectieziekten en het creƫren van gezondere leefomgevingen.

Daarnaast streeft Inducoat ernaar om duurzame en milieuvriendelijke oplossingen te bieden. Wij zijn toegewijd aan het minimaliseren van het gebruik van schadelijke chemicaliƫn en het bevorderen van duurzaamheid in hun productieprocessen.

Kortom, de missie van Inducoat is om effectieve antimicrobiƫle coatings te ontwikkelen en aan te bieden die bijdragen aan oppervlaktehygiƫne, gezondheid en duurzaamheid in diverse sectoren en omgevingen.

ā‚¬10,000,000 Euro

besparing voor onze klanten over 15 jaar

10,000,000 m2

Schimmelwerend oppervlak

1,000,000 Liter

Minder verf in het milieu

10,000,000 m2

Schimmelwerend oppervlak

10,000,000 Liter

Minder verf in het milieu

Verschillende opdrachtgevers zijn je al voor geweest

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo