ONZE MISSIE

Inducoat BV wil de voorloper zijn in het leveren van smart antimicrobial coatings, kit en cleaners die aan de strengste Europese normen voldoen. Efficiënt, winstgevend en duurzaam. Om deze missie te vervullen streeft Inducoat BV naar een leidende rol in de productie en levering van smart antimicrobial coatings aan instellingen, instituten en bedrijven in Europa die gezondheid en hygiëne als hun professionele prioriteit zien.

Inducoat heeft als missie om haar technologische voorsprong vast te houden. Om die reden heeft de technische staf van Inducoat een uniek wereldwijd netwerk gecreëerd waarin verftechnici en microbiologen nauw samenwerken bij de ontwikkeling van de coatings, kitten en cleaners. Altijd met één doel: veilige, bewezen en vertrouwde antimicrobiële oplossingen bieden. In dat kader biedt Inducoat een interessante keuze tussen coatings met een officiele toelating (coatings met een claim) en coatings die vanuit hun coatingskwaliteit passen binnen een strikt hygieneprotocol (dus nadrukkelijk geen claim, maar wel goede kwalliteit).

Algen-Inducoat-Trap
Kaas
Ziekenhuis

“Wat je niet ziet, is er wel. Oppervlakte-hygiene is een van de puzzels in onze bio-veiligheid. Om die reden, kiezen wij voor de anti-bacteriele coatings van Inducoat” – Martin Groot, CARGILL

ONZE VISIE

In de visie van Inducoat, kiezen instellingen en bedrijven die hygiëne als hun professionele prioriteit zien, als ze toch gaan schilderen of kitten, voor deze functionaliteit.
Daarbij richt Inducoat zich niet alleen op de hoogste prestatie, maar ook op de beste prijs. En bij die prijs betrekken we arbeidskosten bij applicatie, maar ook exploitatiekosten op de langere termijn.

De stijgende aandacht voor het buiten en het binnenklimaat leiden tot een grotere vraag naar efficiënte oplossingen voor het bestrijden van bacterie-, algen- en schimmelgroei. Inducoat BV wil met het produceren en leveren van antimicrobe coatings een belangrijke bijdrage aan een smart oplossing leveren. Deze aandacht voor coatings gaat in de visie van Inducoat samen met de aandacht voor de volksgezondheid en maatschappelijk belang.

CONTACT

Inducoat levert in principe uitsluitend via geselecteerde groothandels Zie pagina ‘Waar te koop’

In toenemende mate bieden deze groothandels ook een Internetwinkel. Zie bijvoorbeeld www.InducoatShop.nl

Voor journalisten en nieuwsredacties staat ons PR bureau klaar. Zie pagina ‘In de pers’

Technische ondersteuning nodig? Via het antwoordformulier kunt u rechtstreeks uw vragen stellen bij onze technisch specialisten.

Inducoat is alle werkdagen geopend van 08:30 – 17:00 – buiten kantooruren kunt u contact opnemen via info@inducoat.com.

MAIL