Welke kosten moet je rekenen?

Om te beginnen zijn de kosten natuurlijk erg afhankelijk van de situatie. Om een exact bedrag te geven is maatwerk nodig. Een inschatting maken is natuurlijk wel mogelijk. Graag leggen we jullie uit op basis waarvan wij kosten berekenen en waar je rekening mee moet houden 

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Bereken de te schilderen m2

Meet de totale oppervlakte die je wilt schilderen in vierkante meters. Dit kan de oppervlakte van muren, plafonds, deuren, ramen en andere te schilderen oppervlakken omvatten. Vermenigvuldig vervolgens de lengte van elk oppervlak met de hoogte om de oppervlakte in vierkante meters te berekenen.

Dekking

Inducoat heeft een hoog vaste stofgehalte, waardoor de dekking in 1 laag direct hoog is. 100micron nat geeft circa 40micron droge laagdikte. Dat is “Best of class” in de industrie.

Bereken de benodigde hoeveelheid verf

Deel de totale oppervlakte die je wilt schilderen door de dekking per liter van de verf. Dit geeft je de totale hoeveelheid verf die je nodig hebt in liters. Ingeval van Inducoat is het praktische rendement hoog. In de meeste gevallen wordt er een dekking van 1Liter op 10m2 behaald. (Raadpleeg daartoe altijd het product data blad /hyperlink/ en/of vraag een commercieel-technisch adviseur van Inducoat om advies /mail/)

Bepaal de kosten van de verf

Noteer de prijs van de verf per liter. Deze informatie kun je vinden in de prijslijst van de Inducoat verfgroothandel. Vermenigvuldig vervolgens de benodigde hoeveelheid verf in liters met de prijs per liter om de totale kosten van de verf te berekenen. Je zult zien dat door de goede dekking en het hoge praktische rendement Inducoat per m2 uiteindelijk op projectbasis zeer gunstig is.

Benieuwd wat jij kunt besparen?

Door te kiezen voor een schimmelwerende verf die écht werkt, heb je veel minder onderhoudsbeurten nodig. Ook benieuwd?

Doe nu de bespaar calculator!

Bekijk ook de rekenvoorbeelden van anderen bedrijven

Alles weten over onze schimmelwerende producten?

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief van Inducoat!

En ontvang tweemaandelijks tips en informatie over schimmel, algen en bacteriewering.

* indicates required

Bevestig dat u mails wilt ontvangen