Image
Image
marker

ALS JE TOCH GAAT SCHILDEREN… BACTERIEWEREND

Bio-veiligheid vereist een open blik – en vaak een microscopisch perspectief. Want wat je niet ziet, kan wel degelijk een serieus risico vormen. Dat geldt bij uitstek voor bacteriën. Van bijzonder resistente soorten, zoals de MRSA (“ziekenhuisbacterie”), tot extreem schadelijke soorten, zoals Salmonella. Op de Inducoat Bacteria krijgen deze aantoonbaar geen kans. De bacteriewerende kwaliteit elimineert de bacterien zodra deze de coating raken. Zo geven zij infectiepreventie, hygiene, schoonmaak, een extra verdedigingslijn. Inclusief certificaten: van ISO22.196:2011 tot TNO. En nog interessanter: jarenlange praktijkresultaten vooral in de voedingsmiddelenindustrie.

Vraag de brochure
  • Actieve bacteriewering
  • Onafhankelijk bewijs, o.a. ISO 22.196:2011
  • Internationale referenties

Eenvoudig, veilig en ecologisch

Laboratorium-Inducoat
Keuken
Ziekenhuis

Zorginstellingen

Het ziekenhuis is een complexe hygiënepuzzel. Inducoat richt zich op de omgevingsgebonden hygiëne. Een groeiende groep professionals (h)erkend dat wandafwerking met Inducoat daadwerkelijk toegevoegde waarde heeft. Omdat schimmels op wanden en kitranden absoluut ongewenst zijn. Directies willen claims voorkomen. Patiënten verwachten dat het ziekenhuis alles er aan doet om de hoogste standaard te bieden.

Zorginstellingen zijn professionals als het gaat om hygiëne en infectiepreventie. Toch geven specialisten aan dat er betere resultaten te bereiken zijn. Micro-organismen verspreiden zich op verschillende manieren, op oppervlakken zoals muren, plafonds, werktafels en keukenapparatuur.

Voedingsmiddelen- en agrarische industrie

GMP, BRC, HACCP. En daarnaast: productaansprakelijkheid, recalls. Bacterien kunnen zeer serieuze problemen veroorzaken. Om die reden kiezen steeds meer voedingsmiddelenfabrikanten voor de bacteriewerende coating en kit van Inducoat. Concrete business cases laten zien dat bacteriewering relevante rugdekking geeft – zo is de Inducoat Bacteria een relevant stukje in de preventie-puzzel. Omdat voedingsmiddelenfabrikanten snappen dat er geen enkel risico genomen mag worden als het gaat om bijvoorbeeld Salmonella, E.Coli, Listeria…

TOELICHTING: TOELATINGSNUMMER

Hoe weet u zeker dat u een werkelijk bacteriewerende coating heeft gekozen? Het antwoord is eenvoudig: controleer of de coating voorzien is van een toelatingsnummer. Dit kunt u vinden op het etiket. Alleen als dit nummer vermeld staat, is er sprake van een echt bacteriewerende coating.

Inducoat Bacteria  = toelatingsnummer 13618N

Ontbreekt dit nummer? Neemt u dan contact met uw leverancier. Want voor hetzelfde geld (en vaak minder!) heeft u wel zekerheid.

INDUCOAT IN DE PERS

ONZE BACTERIEWERENDE PRODUCTEN

De belangrijkste kenmerken van de Inducoat Bacteria op een rij:

  • 1 Liter heeft een praktisch rendement van 10m2. Daarmee volstaat 1 laag. In de regel is de projectprijs per m2 dus gunstiger dan niet-bacteriewerkende muurverven;
  • in alle RAL-kleuren beschikbaar;
  • verkrijgbaar in 2.5, 5 en 10 Liter verpakkingen;
  • Schrobvast;
  • Watergedragen;
  • En dus: voorzien van een uniek toelatingsnummer.

Waarom met minder genoegen nemen?

Download Product Data Sheets
Download Product Safety Sheets

CONTACT

Inducoat levert in principe uitsluitend via geselecteerde groothandels Zie pagina ‘Waar te koop’

In toenemende mate bieden deze groothandels ook een Internetwinkel. Zie bijvoorbeeld www.InducoatShop.nl

Voor journalisten en nieuwsredacties staat ons PR bureau klaar. Zie pagina ‘In de pers’

Technische ondersteuning nodig? Via het antwoordformulier kunt u rechtstreeks uw vragen stellen bij onze technisch specialisten.

Inducoat is alle werkdagen geopend van 08:30 – 17:00 – buiten kantooruren kunt u contact opnemen via info@inducoat.com.

MAIL