Home / Artikelen / Mooie Referenties Voor Inducoat

Referenties voor Inducoat

Over de jaren hebben we vele projecten en samenwerkingen gehad die met veel enthousiasme ontvangen zijn. Hoe weet jij dat Inducoat werkt? Simpel, door onze referentie:

Wij zijn trots op onze klanten
Wereldwijd hebben organisaties en bedrijven die Inducoat-coatings gebruikt voor hun projecten met positieve ervaringen. Klanten zoals CARGILL, ABBOTT, BAKKERSLAND, DE ALLIANTIE, HEF WONEN, OPENBAAR BELANG zijn referenties die bereid zijn om hun ervaringen te delen over het gebruik van Inducoat-producten, inclusief de resultaten, duurzaamheid, en exploitatievoordelen. Wij beschikken over diverse businesscases die over vele jaren het bewijs leveren dat Inducoat werkt. Wilt u hier meer over weten, mail dan naar info@inducoat.com.

Professionele schilders en aannemers
In Nederland en ver daarbuiten zijn er schilders en aannemers die regelmatig met Inducoat-producten werken. Zij zijn graag onze referenties. Ze kunnen inzicht bieden in de toepassing, prestaties en duurzaamheid van Inducoat-coatings. Daarbij delen zijn graag hun ervaringen met het gebruik van de producten in verschillende projecten en omgevingen. Wilt u hier meer over weten, mail dan naar info@inducoat.com.

Distributeurs
Inducoat heeft ook referenties van distributeurs die onze coatings verkopen en distribueren. Deze partners verstrekken graag informatie over de beschikbaarheid en klantondersteuning voor Inducoat-producten voor uw project.

Certificeringen en keurmerken
Inducoat heeft certificeringen en keurmerken die onze producten goedgekeurden en/of erkend op basis van bepaalde criteria. Denk hierbij aan kwaliteit, prestaties en milieuvriendelijkheid. Ook deze certificeringen dienen als referenties voor de betrouwbaarheid van Inducoat-coatings. Wil je meer lezen over deze certificeringen? Bekijk dan ons artikel over het CTGB toelatingsnummer.

Gerelateerde artikelen