Home / Artikelen / Veelgestelde Vragen Over Onze Producten

Veelgestelde vragen over onze producten

Wij krijgen regelmatig goede vragen over ons product. Bij deze de veelgestelde vragen op een rijtje:

Wat zijn de kenmerken van Inducoat-verven?
Wilt u weten welke eigenschappen Inducoat-coatings hebben, zoals schimmelbestendigheid, schimmelwerendheid, duurzaamheid, ademend vermogen en kleurmogelijkheden? Dan bieden wij een persoonlijke advies-service. Neem daarvoor contact met ons op en kunt u natuurlijk altijd alle gegevens vinden op de productdatabladen.

Waar kan Inducoat worden toegepast?
Wilt u weten op welke oppervlakken en in welke omgevingen Inducoat-producten kunnen worden toegepast, zoals binnenruimtes, buitenruimtes, vloeren, muren, metaalwerk, enzovoort? Download dan onze brochure voor coatingsprofessionals

Hoe breng ik Inducoat aan?
Mensen vragen vaak naar de juiste voorbereiding en toepassingsmethoden voor Inducoat-verven, inclusief oppervlaktevoorbereiding, aanbrengtechnieken, droogtijden en reinigingsprocedures. Inducoat is uitsluitend voor de professional, en die kan doen wat hij in alle gevallen doet – dus voor Inducoat zijn er geen afwijkende eisen. Onze coatings zetten in op eenvoudig in systeem. Zo zijn er bijvoorbeeld “direct-to-rust” systemen.

Wat zijn de voordelen van Inducoat ten opzichte van andere verven?
De voordelen van het gebruik van Inducoat-verven ten opzichte van andere merken is in het algemeen gericht op een aantal kernwaarden die onze producten vertegenwoordigen, zoals betere schimmelwerende eigenschappen, langere levensduur, verbeterde dekking, enzovoort. Wij kunnen per coating een vergelijking aanbieden. Daarbij valt de lange prestatie van bijvoorbeeld schimmelwering echt op. Inducoat wordt door onze klanten gezien als “best in class”. Referentie zijn aldus beschikbaar.

Zijn Inducoat-verven milieuvriendelijk?
Milieubewuste afnemers vragen terecht naar de milieuvriendelijkheid van Inducoat-verven, zoals de aanwezigheid van vluchtige organische stoffen (VOS), recycleerbaarheid en duurzaamheid. Sinds 2008 zijn wij al volledig watergedragen en lopen onze coatings voorop op het gebied van milieu-eisen. Dit doen wij in nauwe samenwerking met onze toll-manufacturing partners, die veel investeren in bio-based en ecologische technologie als basis van onze coatings.

Zijn er speciale producten voor specifieke toepassingen?
We krijgen vaak de vraag of Inducoat speciale producten heeft voor specifieke toepassingen, zoals schimmelwerende verven voor vochtige omgevingen, verven voor industriële toepassingen, enzovoort. Juist ligt hier onze kracht. Onze brochure voor coatingsprofessional geeft u een overzicht.

Hoe kan ik Inducoat-producten verkrijgen?
Gebruikers vragen vaak waar Inducoat-producten te koop zijn, inclusief informatie over verkooppunten, distributeurs en online winkels. Inducoat levert haar producten via de professionele verfgroothandel en een aantal geselecteerde technische groothandels. Met meer dan 290 verkooppunten zijn wij aldus in Nederland goed verkrijgbaar. Voor een adres in uw buurt, mail naar info@inducoat.com

Gerelateerde artikelen