ECHTE SCHIMMELWERING: SOLIDE AANPAK

Schimmels worden steeds meer serieus genomen. Dat komt doordat er steeds meer bekend wordt over het rijk der schimmels – hun soorten, hun verschijningsvormen en vooral: hun schadelijkheid. Het is niet altijd realistisch om de oorzaken van schimmelgroei weg te nemen. Bouwkundige aanpassingen zijn vaak kostbaar en zelfs niet altijd haalbaar. Dan is een gedegen schimmelwerende coating waardevol. Inducoat is om die reden de keuze van professionals die schimmelwering langdurig willen aanpakken – zelfs onder de meest ongunstige omstandigheden blijkt Inducoat effectief. Een eenvoudig systeem, voorzien van toelatingsnummers van het College Toelatingen Gewasbescherming en Biociden (CTGB) uit Wageningen. Daarmee weet zowel de verwerker als de opdrachtgever 100% zeker: dit systeem doet wat het beloofd en is veilig voor mens en milieu. Jarenlang.

Vraag de brochure
  • Meerwaarde voor u
  • Meerwaarde voor uw klant
  • Meerwaarde voor de gebruiker
badkamer
Kaas
Hotelkamer

Badkamer nog steeds #1

Recent in het nieuws: Huidontstekingen na het douchen op de sport. Gevaar door pseudomonas, e-coli, legionella in sauna’s. Steeds terugkerende schimmels op de plafonds. (link naar artikel)

Binnenmilieu & Schimmels

Kwaliteit van het binnenmilieu kan ernstig aangetast worden door schimmels. Hun vrijwel onzichtbare filamenten, de afgifte van mycotoxines, de toegenomen resistentie tegen standaard middelen – schimmels vormen een stevige uitdaging. Eenmaal in de ruimte, dan is een gedegen aanpak de enige optie. Met Inducoat is deze toch eenvoudig: met de geurarme (!) schimmeldoder is het behandelen van de hele ruimte makkelijk en snel. De afwerking met de schimmelwerende verf is een stap die gelijk is aan ieder schilderwerk. Rollen, kwasten of spuiten. Simpel. Effectief. Inducoat.

NOODZAKELIJKE MEERWAARDE: HET BEWIJS

Wat er niet is, kan er wel zijn. Zowel bijzonder resistente bacteriën als schimmels kunnen op niet-beschermde oppervlakken groeien. Dit wordt aangetoond door de microbiologen van bijvoorbeeld ziekenhuizen, maar ook bij voedingsmiddelenproducenten. Deze groei kan ongewenst zijn. De coatings van Inducoat bewijzen dat ze actief bacteriegroei of schimmelgroei kunnen weren. Dat bewijs wordt aangeleverd door toonaangevende referenties (zoals ABBOTT), door onafhankelijke laboratoria (zoals TNO), en door de het College Toelatingen Gewasbescherming en Biociden (CTGB). Inducoat werkt continu samen met internationale partners om de validatie van de meerwaarde hard te maken, zodat practice based evidence leidend is. Uw omgeving veiliger.

Inducoat Bacteria (toelatingsnummer 13619N)

INDUCOAT IN DE MEDIA

ONZE SCHIMMELWERENDE PRODUCTEN

Met Inducoat Fungi Outdoor maakt u uw muren schimmelbestendig, en ze blijven jarenlang prachtig wit. Inducoat Fungi (indoor&outdoor) is een watergedragen acrylaat die uitstekende algemene eigenschappen koppelt aan slimme bestendigheid tegen schimmels.

Kiezen voor Inducoat Fungi Indoor is: Verlaging van de onderhoudskosten – Verlenging van de levensduur – Vriendelijker voor mens en milieu.
Voor een optimale werking van Inducoat Fungi adviseren wij het Inducoat DrieStappenPlan.

Download Product Data Sheets
Download Product Safety Sheets

CONTACT

Inducoat levert in principe uitsluitend via geselecteerde groothandels Zie pagina ‘Waar te koop’

In toenemende mate bieden deze groothandels ook een Internetwinkel. Zie bijvoorbeeld www.InducoatShop.nl

Voor journalisten en nieuwsredacties staat ons PR bureau klaar. Zie pagina ‘In de pers’

Technische ondersteuning nodig? Via het antwoordformulier kunt u rechtstreeks uw vragen stellen bij onze technisch specialisten.

Inducoat is alle werkdagen geopend van 08:30 – 17:00 – buiten kantooruren kunt u contact opnemen via info@inducoat.com.

MAIL