ECHTE SCHIMMELWERING: SOLIDE AANPAK

Schimmels worden steeds meer serieus genomen. Dat komt doordat er steeds meer bekend wordt over het rijk der schimmels – hun soorten, hun verschijningsvormen en vooral: hun schadelijkheid. Het is niet altijd realistisch om de oorzaken van schimmelgroei weg te nemen. Bouwkundige aanpassingen zijn vaak kostbaar en zelfs niet altijd haalbaar. Dan is een gedegen schimmelwerende coating waardevol. Inducoat is om die reden de keuze van professionals die schimmelwering langdurig willen aanpakken – zelfs onder de meest ongunstige omstandigheden blijkt Inducoat effectief. Een eenvoudig systeem, voorzien van toelatingsnummers van het College Toelatingen Gewasbescherming en Biociden (CTGB) uit Wageningen. Daarmee weet zowel de verwerker als de opdrachtgever 100% zeker: dit systeem doet wat het beloofd en is veilig voor mens en milieu. Jarenlang.

Vraag de brochure
  • Actieve schimmelwering
  • Jarenlange referenties (meer dan 100,000 woningen)
  • Veilig en effectief: dat bewijs het unieke toelatingsnummer.
badkamer
Kaas
Hotelkamer

Badkamer nog steeds #1

Schimmels zijn een hot item. Voor huurders. Voor voedingsmiddelfabrikanten. Voor ziekenhuizen. Maar als je schimmels serieus neemt, neem dan ook het toelatingsnummer serieus. Kies alleen voor een schimmelwerende coating met een toelatingsnummer. Dat geeft zekerheid. Veilig en effectief.

Binnenmilieu & Schimmels

Kwaliteit van het binnenmilieu kan ernstig aangetast worden door schimmels. Hun vrijwel onzichtbare filamenten, de afgifte van mycotoxines, de toegenomen resistentie tegen standaard middelen – schimmels vormen een stevige uitdaging. Eenmaal in de ruimte, dan is een gedegen aanpak de enige optie. Met Inducoat is deze toch eenvoudig: met de geurarme (!) schimmeldoder is het behandelen van de hele ruimte makkelijk en snel. De afwerking met de schimmelwerende verf is een stap die gelijk is aan ieder schilderwerk. Rollen, kwasten of spuiten. Simpel. Effectief. Inducoat.

Image
toelatingsnummer schimmelwerend

DE WAARDE VAN EEN TOELATINGSNUMMER

Vroeger… vroeger was zeker op het gebied van schadelijke chemicaliën niet alles beter. Integendeel, met name op het gebied van schimmelwering was er veel mis. Vooral de ongecontroleerde uitloop van biociden was een probleem… Vandaag is er wel een solide keuze mogelijk. Als er op het etiket een toelatingsnummer staat, weet de gebruiker zeker: het is een veilig en effectief product. Dus alleen echte schimmelwering, met een een toelatingsnummer. Check het etiket of vraag uw leverancier.

Inducoat Fungi (toelatingsnummer 13620N)

INDUCOAT IN DE MEDIA

ONZE SCHIMMELWERENDE PRODUCTEN

De belangrijkste technische aspecten van het Inducoat Schimmelwerende Systeem:

  • Vooraf: Inducoat CLEANER – schimmeldoder
  • Daarna: Inducoat FUNGI – schimmelwerende verf
  • Vervolgens: Jarenlange schimmelwering

 

  • Watergedragen, hoogwaardige, muurverf voor binnen en buiten (!)
  • Verkrijgbaar in alle gewenste RAL-kleuren
  • In 1, 2,5 5 en 10 Liter
Download Product Data Sheets
Download Product Safety Sheets

Waar kan je Inducoat FUNGI – Schimmelwerende verf kopen?

Neem afscheid van schimmel in je huis.

Koop Inducoat FUNGI – Schimmelwerende verf bij één van de onderstaande verkooppunten, Mastermate, Sikkens center of Simonis, zij zitten door heel Nederland verspreid. Je kan natuurlijk ook gebruikmaken van onze eigen InducoatShop!

CONTACT

Inducoat levert in principe uitsluitend via geselecteerde groothandels Zie pagina ‘Start!’

In toenemende mate bieden deze groothandels ook een Internetwinkel. Zie bijvoorbeeld www.InducoatShop.nl

Voor journalisten en nieuwsredacties staat ons PR bureau klaar. Zie pagina ‘In de pers’

Technische ondersteuning nodig? Via het antwoordformulier kunt u rechtstreeks uw vragen stellen bij onze technisch specialisten.

Inducoat is alle werkdagen geopend van 08:30 – 17:00 – buiten kantooruren kunt u contact opnemen via info@inducoat.com.

MAIL