Schimmelwerende verf die Ć©cht werkt

Kies voor expertise, kies voor de enige schimmelwerende verf met toelatingsnummer. Met deze langdurige oplossing zorg je voor een veilige leefomgeving

Wil jij meer weten over schimmels?

Of plan meteen een afspraak

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Wil jij meer weten over schimmel?

Neem dan gratis een vrijblijvend deel aan een kennissessie. Onze expert leggen je alles uit over hoe schimmels ontstaan en wat je eraan kunt doen.

Ook last van schimmelproblematiek?

Klachten van huurders over schimmel en gezondheid

Bouwkundig probleem veroorzaakt schimmel

Weinig kennis over echte schimmelwering

Test nu de oplossing voor jouw probleem!

Een toelatingsnummer garandeert kwaliteit

In Nederland is Inducoat Funghi de enige schimmelwerende coating met een toelatingsnummer. Dit geeft zekerheid. Voor woningcoƶperaties is het belangrijk om een langdurige oplossing te hebben. Ons advies is daarom altijd: kies voor coating met een toelatingsnummer.

Een toelatingsnummer van het College toelatingen Gewasbescherming en Biociden (CTGB)) zegt het volgende: dit product is effectief en veilig voor mens en milieu.Ā 

Terugkerende klachten over schimmelvorming

Huurders klagen over schimmel in hun woning. Geld voor bouwkundige aanpassingen is er niet. Huurdersgedrag is moeilijk te veranderen. Is het dan geen tijd om als corporatie te kiezen voor een echt schimmelwerend verfsysteem? De schilder of aannemer aanspreken op hun materiaalkeuze helpt. Dat blijkt bij corporaties die de schimmelproblemen zat waren en sinds 2007 kiezen voor Inducoat.

Bespaar tijd en geld met schimmelwerende coating

Bespaar met een echt schimmelwerend systeem

Zien is geloven. Inducoat toont al sinds 2007 bij grote corporaties aan dat het echt beter kan. Ook bij ventilatie- en vochtproblemen werkt echte schimmelwerende verf. Meten is weten. Over de jaren heeft Inducoat een handige bespaarcalculator ontwikkeld, die opzichters snel een eenvoudig inzage geven in directe besparingen.

  • Meten is weten met de bespaarcalculator
  • Toelatingsnummer geeft zekerheid
  • Zien is geloven bij collega-corporaties
  • Sterker Programma van Eisen

Alles weten over onze schimmelwerende producten?

GOED OM TE WETEN

1. Pak de hele schimmelzone aan

Bleek zet je op het verkeerde been. Je pakt alleen de ā€œzwarte puntjesā€ aan
en ziet die niet meer. Je denkt: dat is opgelost. De realiteit? De
onzichtbare filamenten van de schimmels zitten nog overal. En groeien
snel weer terug.

2. Poreuze oppervlakken

Bacteriƫn in de voedingsmiddelenindustrie kunnen zich ophopen in poreuze oppervlakken zoals wanden, vloeren en plafonds, en dit kan potentieel schadelijk zijn voor verschillende redenen. Belangrijkste is de voedselveiligheid. Bacteriƫn kunnen zich vermenigvuldigen in deze poreuze oppervlakken en zich vermengen met voedselproducten tijdens de productie, opslag of transport. Dit kan leiden tot voedselbesmetting en de verspreiding van ziekteverwekkers, wat een ernstig gezondheidsrisico vormt voor consumenten. Inducoat Bacteria geeft actieve rugdekking in dergelijke gevallen.

3. Extra rugdekking met GMP

Bij de Good Manufacturing Practices (GMP) kunnen antibacteriƫle coatings een belangrijk instrument zijn om te voldoen aan GMP-normen en de productieomgeving hygiƫnisch te houden. Antibacteriƫle coatings kunnen worden toegepast op oppervlakken in productieruimtes, zoals wanden, vloeren en plafonds, om de groei van bacteriƫn te remmen en het risico op besmetting te verminderen. Ook moeilijk te reinigen oppervlakken kunnen een broedplaats vormen voor bacteriƫn. Antibacteriƫle coatings kunnen helpen bij het vereenvoudigen van reinigingsprocedures, omdat ze gemakkelijker schoon te houden zijn, wat belangrijk is om te voldoen aan GMP-voorschriften.

Verschillende opdrachtgevers zijn je al voor geweest

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

ā€œ

ā€œZien is voor mij geloven. Toen mijn eigen familie in de badkamer serieuze schimmelproblemen had en niets hielp, probeerde ik Inducoat schimmelwerende verf. Nu, na meer dan zes jaar, weet ik dat het werkt. Als opzichter bij de woningcorporatie sta ik dan ook volledig achter Inducoat. Ook bij bouwkundige problemen. Ook bij bepaald bewonersgedrag. Inducoat heeft bewezen dat het doet wat het belooft. Actief schimmels weren.ā€

Ab Ghelali

HEF WONEN

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief van Inducoat!

En ontvang tweemaandelijks tips en informatie over schimmel, algen en bacteriewering.

* indicates required

Bevestig dat u mails wilt ontvangen