Home / Artikelen / Wat Kan Inducoat Doen Voor De Corporatie

Wat kan Inducoat doen voor de corporatie?

Inducoat kan een oplossing bieden voor schimmelwering bij woningbouwcorporaties. Schimmelgroei in woningen kan leiden tot gezondheidsproblemen en structurele schade, en het is belangrijk om effectieve maatregelen te nemen om schimmelvorming te voorkomen en te bestrijden. Hier zijn enkele redenen waarom Inducoat een goede keuze kan zijn voor schimmelwering bij woningbouwcorporaties:

  1. Antischimmelwerking: Inducoat’s coatings hebben antimicrobiĆ«le eigenschappen die de groei van schimmels weren. Door de toepassing van deze coatings op oppervlakken in vochtige ruimtes, zoals badkamers, keukens en kelders, kan de vorming en verspreiding van schimmel worden verminderd.
  2. Langdurige bescherming: De antimicrobiĆ«le werking van Inducoat’s coatings biedt langdurige bescherming tegen schimmelgroei. Dit betekent dat de coatings kunnen blijven werken en schimmelontwikkeling kunnen voorkomen, zelfs na verloop van tijd.
  3. Onderhoudsgemak: Inducoat’s coatings kunnen het onderhoud van woningen vergemakkelijken door de groei van schimmels te beperken. Minder schimmelvorming betekent minder schoonmaakinspanning en minder frequente herstel- en renovatiewerkzaamheden.
  4. Veiligheid en regelgeving: Inducoat levert coatings die voldoen aan de vereiste veiligheidsnormen en regelgeving. Het is belangrijk dat de coatings veilig zijn voor gebruik in woningen en geen schadelijke chemicaliƫn bevatten die een risico kunnen vormen voor bewoners en het milieu.
  5. Technische ondersteuning en service: Inducoat biedt technische ondersteuning en service bij de toepassing en onderhoud van hun coatings. Wij kunnen advies geven over het juiste gebruik van de coatings om schimmelgroei te voorkomen en kunnen eventuele vragen of zorgen van woningbouwcorporaties beantwoorden.

Het is altijd raadzaam om contact op te nemen met Inducoat voor specifiek advies en om de geschiktheid van hun producten voor jouw specifieke situatie te bespreken.

Gerelateerde artikelen