Home / Artikelen / Complete Gids Voor Schilders Alle Vragen Over Inducoat Beantwoord

Complete Gids voor Schilders: Alle vragen over Inducoat Beantwoord

Schilders kunnen verschillende vragen hebben wanneer ze geïnteresseerd zijn in het gebruik van Inducoat-producten voor hun projecten. We hebben enkele veelvoorkomende vragen die schilders hebben op een rijtje gezet.

Productinformatie
Schilders kunnen vragen naar specifieke details over Inducoat-producten, zoals de samenstelling, eigenschappen, toepassingsmethoden en aanbevolen ondergronden. Op onze site staan de meeste productbladen en veiligheidsdatabladen, maar wij bieden tevens een kosteloze adviesfunctie. Daarbij kunnen wij met de schilder ter plaatse gaan om een gedegen advies te geven. Dit doen wij geheel kosteloos. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kleur- en afwerkingsmogelijkheden
Schilders willen vaak weten welke kleuren beschikbaar zijn en welke afwerkingsmogelijkheden er zijn voor Inducoat-verven, zodat ze de juiste keuze kunnen maken die past bij het project en de voorkeuren van de klant. Daarom is het goed te weten dat Inducoat in alle RAL- en NCS-kleuren geleverd kan worden. Tevens beschikken onze verfgroothandels over de mogelijkheid om in de vestiging de coatings op zachte kleuren te brengen. En natuurlijk kan de schilder kiezen uit mat, satijn of glans.

Toepassingsadvies
Schilders kunnen vragen naar advies over de beste toepassingsmethoden voor Inducoat-producten, inclusief voorbereiding van oppervlakken, aanbrengtechnieken en droogtijden. Onze commercieel-techisch adviseurs staan voor hen klaar. Daarbij beschikken de verfgroothandels die Inducoat leveren ook over gekwalificeerde adviseurs.

Duurzaamheid en prestatie
Schilders willen vaak weten hoe duurzaam en langdurig de Inducoat-verven zijn, evenals hoe ze presteren onder verschillende omstandigheden, zoals: blootstelling aan vocht, UV-straling en slijtage. Wij kunnen daartoe ter plaatse een beoordeling maken en onze adviezen zijn daarbij gebaseerd op gedegen ervaring en onderzoek.

Milieu- en gezondheidsaspecten
Schilders kunnen vragen stellen over de milieuvriendelijkheid en veiligheid van Inducoat-producten, inclusief informatie over VOC-gehaltes, emissies en certificeringen. Juist het feit dat Inducoat beschikt over bijvoorbeeld CTGB-toelatingsnummers, ISEGA, en sinds jaren toegepast wordt binnen BRC, HACPP, GMP omgevingen geeft de schilder de zekerheid dat juist Inducoat voldoet aan relevante regelgeving. Sterker, wij proberen een stap verder te gaan.

Prijs en beschikbaarheid
Schilders zijn vaak geïnteresseerd in de prijsstelling en beschikbaarheid van Inducoat-producten, inclusief informatie over verkooppunten, distributiekanalen en eventuele kortingen of promoties. En dat is terecht! Want Inducoat is zeer gunstig voor de schilder qua prijs en onze producten zijn in heel Nederland op meer dan 290 professionele verkooppunten te verkrijgen. Voor het verkooppunt bij u in de buurt, stuur een mail naar info@inducoat.com

Gerelateerde artikelen