Home / Artikelen / Wat Maakt Inducoat Funghi Zo Speciaal

Ontdek de Kracht van Inducoat Funghi

Bij het vergelijken van schimmelwerende verven neem je verschillende factoren in overweging om het product te vinden dat het beste aan jouw behoeften voldoet. Daarom maken we je graag duidelijk wat Inducoat Onderscheidt.

Inducoat is uitsluitend gericht op de professional, die een echt schimmelwerende verf zoekt. Deze schimmelwerende verf is specifiek ontworpen om schimmelgroei te voorkomen en is getest op actieve schimmelwerendheid. Daarmee is de Inducoat Fungi echt schimmelwerend en heeft een CTGB-toelatingsnummer, wat aangeeft dat deze verf is beoordeeld door de autoriteit op het gebied van gewasbeschermingsmiddelen en biociden.

Inducoat Fungi wordt vaak beschouwd als een goede schimmelwerende verf. Dit komt door verschillende eigenschappen die het geschikt maken voor het voorkomen van schimmelgroei en het handhaven van een gezond binnenklimaat. Eigenschappen zoals:

Schimmelwerende eigenschappen
Inducoat Fungi is speciaal ontworpen om schimmelgroei te voorkomen. Het bevat ingrediënten die de groei van schimmelsporen op het oppervlak actief weren, waardoor de vorming van schimmelvlekken en -plekken wordt voorkomen.

Langdurige bescherming
Deze verf biedt langdurige bescherming tegen schimmelgroei, waardoor de oppervlakken in je huis langer schoon en gezond blijven.

Ademend vermogen
Inducoat Fungi heeft een ademend vermogen, wat betekent dat het vocht vanuit het oppervlak kan ontsnappen. Dit helpt vochtproblemen te voorkomen en creëert een gezondere binnenomgeving.

Milieuvriendelijk
Deze verf is milieuvriendelijk en heeft een lage VOC (vluchtige organische stoffen) inhoud, waardoor het veilig is voor gebruik binnenshuis en minder belastend voor het milieu.

Gemakkelijk aan te brengen
Inducoat Fungi kan gemakkelijk worden aangebracht met een kwast of roller, vergelijkbaar met andere verven. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zodat je de juiste keuze kunt maken voor je interieur.

Gerelateerde artikelen